Pranje nameštaja nekada

Kada je pranje nameštaja u pitanju, to je uvek veliki izazov kada pomislite da to uradite sami. Želite dobro da ga operete, ali se plašite da ga previše nakvasite kako bi se što pre osušio. Svi znamo da ukoliko se nameštaj brzo ne osuši, može imati neprijatan miris, a ako se sapunica dobro ne ispere može ostaviti teške fleke. Nekada su ljudi čekali jako sunce i prali nameštaj u dvorištima svojih kuća. Ali kada zavisite od vremena nikada ne znate šta vas čeka, zato i jeste pravi izazov prati nameštaj u svojoj režiji.

Pranje nameštaja sada

U današnjem vremenu, vremenu najsavremenije tehnologije u svim mogućim granama, pranje nameštaja više uopšte ne predstavlja problem. Više ne morate čekati lepo vreme za sušenje i spavati kod rođaka ili komšija dok vam se nameštaj ne osuši. Najbitnije od svega je što čovek nikada neće moći oprati nameštaj tako dobro kao savremena mašina. Za vrlo kratko vreme dobićete savršeno opran nameštaj koji će izgledati kao nov, bez bojazni od potencijalnog neprijatnog mirisa i fleka usled sporog sušenja. 

Pranje nameštaja specijalizovanim mašinama

Pranje Vašeg nameštaja, garnitura, ležajeva, dušeka, jastučića, stolica, fotelja, kancelarijskog i ugostiteljskog nameštaja vršimo profesionalnim ekstracionim mašinama i specijalnim alatima i vrhunskim ekološkim i antibakterijskim uvoznim hemikalijama. Imamo terensku službu sa bogatim iskustvom u toj oblasti, tako da možemo da garantujemo maksimalni kvalitet za ovu vrstu dubinskog pranja.

Zašto je pranje nameštaja veoma bitno?

Posle ovog tretmana Vaš nameštaj ne samo da će izgledati kao nov, nego će Vam prijati zdrav boravak na njemu, posle odstranjenih grinja, bakterija i raznih nečistoća. Nameštaj je veoma pogodno tlo za mnogobrojne štetočine koje mi i ne vidimo golim okom, a koji nam mogu napraviti ozbiljne probleme. 

Pranje nameštaja za vlasnike kućnih ljubimaca

Vlasnici kućnih ljubimaca koji svoje svoje ljubimce drže u kućama i dozvoljavaju im da se penju po nameštaju ili spavaju na krevetu, moraju češće prati nameštaj. Dlake koje ljubimci ostavljaju za sobom, ukoliko se ne počiste odmah, mogu predstavljati veliki problem kada udju u meblo nameštaja. Onda će vam biti potrebne snažne mašine kako bi izvukle sve ono nepotrebno iz vaših kreveta i ostalog nameštaja. 

Zašto pranje nameštaja poveriti profesionalcima?

U kućnoj režiji bez profesionalnih mašina i bez potrebnih hemikalija teško da ćete dobiti neki rezultat. Nažalost, možete samo upropastiti nameštaj, a nećete uspeti da otklonite ni prljavštinu ni štetočine. Veoma je bitno sušenje posle pranja. Površina se mora veoma brzo osušiti kako ne bi ostali tragovi koji će totalno upropastiti izgled vašeg nameštaja. Visoka temperatura i odgovarajuće hemikalije očistiće vaš nameštaj od prljavštine i svih bakterija.