„TIP TOP“ se nalazi u ulici Vojvođanska 396a. Jedan je od najvećih i najkompletnijih servisa u zemlji u ovoj oblasti. Naš poslovni prostor ima 1.220 m2. Od malog porodičnog biznisa godinama smo rasli, napredovali, menjali tehnologije, pratili trendove da bi napokon postali lideri u svojoj branši.
Trenutno imamo bazu od preko 200.000 klijenata, koja iz dana u dan i dalje raste. Preporuka zadovoljnih korisnika je ustvari naše najveće zadovoljstvo i najveća reklama. Pokrivamo apsolutno ceo grad i dolazimo na Vašu adresu gde god se Vi nalazili.

Posedujemo servis sa najmoćnijom tehnologijom i potpuno automatizovanim industrijskim mašinama, koje jedine zadovoljavaju visoke standarde EU.
Godinama smo usavršavali servis i metode pranja i menjali tehnoligiju u cilju što većeg kvaliteta pranja. Napokon se možemo pohvaliti da imamo tehnologiju koja je najbolja na svetu, od ove metode bolja ne postoji.

Fleke i određene nečistoće koje mi ne uspemo da uklonimo tvrdimo i garantujemo da nijedan servis u Srbiji nije u stanju da ukloni iste. Jer, nažalost postoje određene vrste fleka koje se ne mogu ukloniti (mada su ovo retki slučajevi).
Najnovija tehnologija i profesionalna organizacija nam omogućavanju ne samo najkvalitetniju , već i najbržu uslugu „dan za dan“. U mogućnosti smo da Vam isporučimo tepihe za 24h od momenta preuzimanja.

TIP TOP se bavi pranjem tepiha, tvrdih podova, poliranjem mermera, parketa, održavanjem svakodnevne i povremene higijene u privatnim i poslovnim objektima kao što su: lokali, tržni centri, restorani, bolnice, supermarketi, fabrike, magacinski prostori i slično.
Takođe, radimo specijalna generalna čišćenja posle završnih radova u građevinarstvu, posedujemo ekipe koje mogu da u najkraćem roku dođu i srede Vaš prostor i oslobode Vas svake brige vezane za pitanje higijene. Višegodišnji rad I iskustvo Vam garantuje da dobijete uvek ono što ste ugovorili. Od svih profesionalnih servisa u gradu uvek smo se izdvajali po ponuđenim ponudama u odnosu cena-kvalitet.